Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

FAQ (Česta Pitanja)

Ako imate pitanje koje se ne nalazi na donjem popisu, pošaljite nam e-mail na info@vaporizer.si i sa zadovoljstvom ćemo ga istog dana objaviti zajedno s odgovorom!


Što je vaporizer?

Vaporizer je uređaj koji se koristi za isparavanje ili sublimiranje osušenog bilja. Isparavanjem aktivnih komponenti ljekovitog bilja, vaporizer može djelovati kao osvježivač zraka u sobi, a neke vrste uređaja nude i mogućnost inhalacije. Vaporizeri su nastali u Njemačkoj i Kanadi, prvenstveno za korištenje s industrijskim (uključujući i medicinski) kanabisom, ali mogu se koristiti i s metvicom, matičnjakom, timijanom, majčinom dušicom, kaduljom (protiv prehlade), kamilicom i drugim suhim bezopasnim biljem.

Zaista nema mirisa prilikom isparavanja?

Miris ljekovitog bilja vrlo je blag i neprepoznatljiv. Mogli bismo reći kako je miris otprilike 70% slabiji i drugačiji (blaži), više poput mirisa čaja nego dima. Kvalitetni stolni vaporizeri (npr. Arizer Extreme Q) nude mogućnost osvježavanja neugodnog mirisa prostorije.

Na kojoj temperaturi isparivač isparava bilje?

Od 100 ° C do 260 ° C, ovisno o vrsti ili modelu vaporizera. Bolji modeli često imaju mogućnost podešavanja različitih temperatura, tako da sami možemo prilagoditi temperaturu našim potrebama.

Kako znati da neću biti razočaran uređajem?

Imamo samo najbolje i najpopularnije vaporizere visokokvalitetnih i poznatih proizvođača. U ponudi nemamo (PEN) vaporizere lošije kvalitete, jer nam oni ne pružaju pravo iskustvo isparavanja. Mali i nekvalitetni vaporizeri često ne dostižu dovoljno visoke temperature, imaju slabe baterije ili se pregrijavaju i često se kvare. Ne nudimo nekvalitetne vaporizere jer ne želimo da prvo korisničko iskustvo isparavanja bude loše ili neugodno.

Našim kupcima želimo ponuditi samo najbolje vaporizere koji će premašiti njihova očekivanja.

Je li moja kupovina u vašoj trgovini sigurna i diskretna?

Web-trgovina vaporizer.si u skladu je sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1), te smo stoga posvećeni zaštiti osobnih podataka naših kupaca. Tako vaš proizvod ostaje siguran i isporučuje se u neutralnom (diskretnom) pakiranju.

Zašto na nekim mjestima koriste riječ vaporizator, a na drugima vaporizer?

Vaporizer je pravilna slovenska riječ. Međutim, vaporizator nije pravilna slovenska riječ i stoga se ne koristi.

Koje su mogućnosti plaćanja?

Možete platiti pouzećem (kurirskom službom Pošte Slovenije), PayPalom ili uplatom unaprijed transakcijskim računom. Kod plaćanja pouzećem, Pošta Slovenije naplatit će vam proviziju u iznosu od 1,05 eura za iznose do 98,00 eura i 1,07% za iznose između 98 i 398 eura.

Cijena poštarine?

Poštarina, koja uključuje pakiranje i otpremu, košta 5,00 €, ali za iznose veće od 45 € je besplatna.

Ako danas naručim, kada ću primiti paket?

Naš tim nastoji pakete slati svakodnevno, osim kada nas iznenadi viša sila. Ako naručujete između ponedjeljka i petka do 16 sati, paket možete očekivati ​​sljedećeg dana.

Proizvode kojih nema na zalihama možete očekivati ​​u roku od 3-6 radnih dana ili ćemo vas obavijestiti o točnom datumu.

Gdje mogu nabaviti bilje?

Nažalost, ovdje vam ne možemo pomoći, no možemo vam dati savjet. Obično bilje ili sjeme prodaje većina dobrih cvjećara, a travnato bilje raste i u divljini, samo ga treba posušiti.

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0