Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Primerjaj

Prestižni vaporizer Fenix ​​2.0. odlikuje najnovija 2018/19 tehnologija, najkvalitetniji materijali, besprijekoran američki dizajn uspješnog njemačkog proizvođača Weecke s patentiranom tehnologijom.

Fenix 2.0. je najbolja opcija za većinu novih i naprednih korisnika. Para je fantastična!

169,90  129,90 

Nema na zalihi

Opis

Fenix 2.0. Predstavlja

Prestižni vaporizer Fenix ​​2.0. odlikuje najnovija 2018/19 tehnologija, najkvalitetniji materijali, besprijekoran američki dizajn uspješnog njemačkog proizvođača Weecke s patentiranom tehnologijom. Sve ove značajke i mnoge druge vrhunske prednosti su razlog zbog kojeg je Fenix ​​2.0 u rekordnom roku postao jedan od najpopularnijih prijenosnih vaporizera visoke klase!

Fenix 2.0. veporizer

Samo iskustvo i proces isparavanja kod Fenixa 2.0. je fantastično! Zahvaljujući tehnologiji konvekcije (toplog zraka), izoliranim putevima za dovod zraka i putevima keramičkih usnika, pruža najbolji okus i najveću moguću kvalitetu pare, a čak i najiskusniji korisnici ga svrstavaju na sam vrh!

Druga velika prednost je izmjenjiva komora za grijanje, što znači da se unutarnji dijelovi uređaja nikada neće u potpunosti istrošiti, jer korisnik po potrebi može zamijeniti komoru za grijanje, a na izboru su tri vrste komora (konvekcijska komora, kondukcijska komora za bilje i komora od stakla / kvarca ). Uređaj je pogodan za bezbrižan rad na duže vrijeme.

Fenix ​​2.0. odlikuje i vrhunska, prvoklasna baterija kapaciteta 4400mAh, dovoljna da prosječnom korisniku omogući korištenje uređaja najmanje 5 puta prije ponovnog punjenja. Punjenje uređaja gotovo je dvostruko brže od punjenja konkurentskih uređaja.

Veliki dvostruki OLED ekran uređaja prikazuje sve što trebate znati – temperaturu, postavljenu temperaturu, razinu baterije i vrijeme za automatsko isključivanje, dok sustav korisniku omogućuje podešavanje svih spomenutih postavki. Unatoč brojnim postavkama, osnovna upotreba uređaja je vrlo jednostavna, stoga je Fenix ​​2.0. pogodan za sve koji žele imati jedan od najboljih vaporizera na tržištu.

„Vaporizer Fenix ​​2.0. prema kvaliteti izrade i isparavanja lako možemo uvrstiti među vaporizere najvišeg cjenovnog razreda i najviše kvalitete, unatoč činjenici da je njegova cijena očigledno niža. To je zaista fenomenalan vaporizer, bez mana! ” Tim Vaporizer.si, 2019. godine

Vaporizer 4. generacije = Tehnologija konvekcijskog grijanja

Fenix ​​2.0. koristi metodu konvekcijskog grijanja ljekovitog bilja, što znači da je grijač postavljen ispod biljne komore. Topli zrak prolazi kroz bilje i ravnomjerno ga isparava. Pametni indikator i zaštitnik senzora sprječava izgaranje bilja tijekom isparavanja. Korišteni materijali su bezopasni za zdravlje i sigurni za upotrebu, čime u potpunosti zadovoljavaju zdravstvenu odgovornost proizvođača. Weecke osigurava njemačku kvalitetu i dizajn iz SAD-a.

Unatoč mnogim sjajnim značajkama, Fenix 2.0. pruža najveći i najsavršeniji patentirani oblik zagrijavanja zraka AIR HEATING. To donosi nove rezultate kod isparavanja osušenog bilja. Učinkovita tehnologija podiže isparavanje na novu razinu. Gdje drugi vaporizeri podbacuju, Fenix ​​daje sjajne rezultate na svim temperaturama. Isparavanje je besprijekorno, bez izgaranja i uz savršen okus pare.

Izmjenjiva komora za grijanje samo za Fenix ​​2.0.

Fenix ​​2.0. jedan je od rijetkih vaporizera na tržištu s izmjenjivom unutarnjom komorom za grijanje. Štoviše – ne samo da se komora može jednostavno zamijeniti novom, možemo također odabrati između tri različite vrste komora za grijanje, pri čemu je kondukcijska komora za grijanje pogodna i za koncentrate. Tu je i konvekcijska komora (uključena u osnovni komplet), kao i staklena / kvarcna komora koja nudi malo drugačiji okus i gustoću pare.

Pri kupnji se mogu naručiti različite komore za grijanje (uključujući i ostali pribor).

Uživajte u dugim sesijama isparavanja uz moćnu bateriju

Još jedna sjajna osobina uređaja je baterija. Ugrađena baterija od 4400 mAh omogućava vam isparavanje u prosjeku od 75 minuta nakon jednog punjenja. Litij-ionska baterija se puni vrlo brzo. Na taj način možete zaboraviti dosadno konstatno punjenja uređaja nakon nekoliko sesija korištenja.

Brzo punjenje uređaja

Punjenje traje oko 2,5 sata za razliku od drugih prijenosnih vaporizera koji zahtijevaju 4 sata ili više.

Fenix ​​2.0. se puni pomoću priloženog USB kabela. Možete ga napuniti brzim punjačem 5V / 2A ili “fastloader-om” poput onog na najnovijim pametnim telefonima. Može se puniti i na USB utikaču računala, s uključenim kabelom (sporije). Punjenje korištenjem punjača različitih napona od propisanog može skratiti vijek trajanja uređaja ili baterije.

Izolirani protok zraka

Zračni je protok potpuno izoliran i odvojen od unutrašnjosti. To omogućava sigurno isparavanje jer su materijali izrađeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Inovativan rashladni sustav rashlađuje paru uprkos njenoj gustoći. Para je zahvaljujući jedinstvenom načinu grijanja zraka i odvojenom protoku zraka vrlo čistog i ugodnog ukusa.

Proizvođač je u 2019. godini nadogradio usnik keramičkom unutarnjom oblogom, što je bila samo “točka na i” jer su dodatno poboljšali ionako vrhunski protok zraka, a proizvođač Weecke daje do znanja kako se Fenix ​​2.0. neprestano nadograđuje.

4 zaslonska prikaza i precizne postavke

Fenix ​​ima 2 zaslona, ​​oba s dvostrukim prikazom. Sada možete precizno prilagoditi vrijeme rada i željenu temperaturu grijanja.

Do sada, prijenosni vaporizeri suhog bilja nisu omogućavali takvu kontrolu i nadzor temperature i vremena. Temperatura je podesiva do 1 ° C i doseže do 221 ° C. Bilo koja postavka vremena omogućuje vam da odredite trajanje sesije, stanja pripravnosti i isključenje grijanja.

Dodaci i rezervni dijelovi za Fenix ​​2.0.

Prilikom kupnje Fenix ​​2.0. uređaja, možete odabrati i razne praktične dodatke ili rezervne dijelove.

Konvekcijska komora za grijanje već je uključena u osnovni set, no možda ćete se odlučiti za kupnju dodatne jer se preporučuje zamjena komore svakih nekoliko mjeseci. Konvekcijska komora izrađena je od nehrđajućeg čelika i nudi najbolju moguću kvalitetu pare.

Staklena ili kvarcna komora za grijanje nudi nešto drugačiji okus i veću gustoću pare. Neki korisnici više vole konvekcijsku komoru, dok drugi preferiraju kvarcnu komoru, stoga vam toplo preporučujemo kupnju i testiranje. Nije uključena u osnovni komplet.

Kondukcijska komora za grijanje djeluje na kombinirani način konvekcije i kondukcije, što znači da se bilje u komori zagrijava toplim zrakom sa strane i na sredini. Kondukcijska komora za grijanje pogodna je i za koncentrirana ulja i koncentrate. Nije uključena u osnovni komplet.

Zidni USB adapter za Fenix ​​2.0. omogućuje brzo punjenje s 5V / 2A. Osnovni komplet dolazi samo s USB kabelom za punjenje, a zidni USB adapter se kupuje odvojeno. Ako koristite vlastiti adapter (sa pametnog telefona), provjerite ima li ispravni protok struje i napona. Ako ga kupite iz naše ponude, ispravnost je zagarantirana.

 

THcleaner sredstvo za čišćenje – Sredstvo za čišćenje od 500 ml dolazi od kvalitetnog nizozemskog proizvođača i specijalizirano je za čišćenje isparivača, bongova i slavina. „Nanošenjem preko noći” savršeno odmašćuje i čisti ulja i smole svih biljaka s usnika, filtera i mreža za filtriranje. Količina bezopasnog sredstva za čišćenje dovoljna je za 1-2 godine upotrebe.

Komplet od svih triju komora uključuje 1x konvekcijsku komoru za grijanje, 1x staklenu ili kvarcnu komoru za grijanje i 1x kondukcijsku komoru za grijanje (također za bilje / ulja / koncentrate) po nižoj cijeni od pojedinačne kupnje različitih komora za grijanje.

 

Fenix ​​2.0 paket sadrži:

  • 1x  Fenix ​​2.0 uređaj.
  • 1x Titanska komora za bilje
  • 1x Alat za zamjenu komore
  • 1x Četka za čišćenje uređaja
  • 1x USB kabel
  • 1x Upute na hrvatskom jeziku (Eng i Njem)

Dodatne informacije

Specification: Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer

Zaslon

Dvostruki zaslon

Boja

Crna, Metalno srebrna

Korisno za

Bilje, Koncentrati, Ulja

Podesiva temperatura

Od 160 °C do 221°C

Vrijeme pripreme

Volumen komore

0,4 g

Tip komore

Konvekcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Ne

Vrijeme punjenja

2 – 3 sata

Automatsko isključenje

Podesivo vrijeme

Dimenzije (mm)

115 x 60 x 30

Težina (g)
Proizvođač

FENiX

Garancija

24 mjeseca

Recenzije (0)

User Reviews

5.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Show reviews in all languages (4)

Be the first to review “Fenix 2.0. | Gun Metal barva | Prestižni konvekcijski vaporizer”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0