Brezplačni mlinček | Hitro Pošiljanje | Zastonj Poštnina nad 29€ | info@vaporizer.si

FENiX PRO

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Primerjaj

FENiX PRO novi je član obitelji FENiX, s najnovijom tehnologijom konvekcije. Patentirana ECA konvekcijska tehnologija puno je napredovala od posljednje tehnologije konvekcije. FENiX PRO isparivač jedinstven je, moćan i kompaktan, a opet elegantan, jednostavan za upotrebu i vrlo zgodan.

149,00 

Opis

FENiX PRO Prezentacija

FENiX PRO novi je član obitelji FENiX, s najnovijom tehnologijom konvekcije. Patentirana ECA konvekcijska tehnologija mnogo je napredovala od posljednje tehnologije konvekcije. FENiX PRO je jedinstven, moćan i kompaktan, sve u jednom uređaju. Vješto kombinira inovativnost, dizajn, praktičnost i lakoću korištenja. Tehnološki napredan, jednostavan za upotrebu, izuzetno lijep bez narušavanja kvalitete izrade. Kvalitetni materijali se mogu vidjeti, osjetiti i okusiti.

Elegantan i moderan dizajn

Budući da je FENiX Pro visokotehnološki proizvod, proizvođač je također morao poboljšati dizajn i prilagoditi atraktivne mogućnosti uređaja svom atraktivnom dizajnu. FENiX Pro ne samo da je najnapredniji biljni vaporizer na tržištu, već tako i izgleda. Sastoji se od elegantnog matiranog kućišta s usnikom od crnog stakla. Sve je to upakirano u vrlo kompaktne dimenzije; 5,2 x 2,5 x 8,4c cm (bez staklenih usnika) i samo 5,2 x 2,5 x 10,2 cm s usnikom. Dok drugi proizvođači čine kompromise u pogledu tehnologije ili dizajna, FENiX Pro kombinira oboje bez kompromisa. Uz to, ima bateriju od 2300 mAh koja omogućuje dugačke sesije prije nego što je potrebno ponovno punjenje.

Revolucionarno patentirana ECA tehnologija

ECA označava Easy Care Airpath i jedinstvena je inovacija – ne, to je revolucija! Otvor za zrak i grijanje više nije skriven u uređaju, a to možete preciznije vidjeti kroz njega. Jednostavno uklonite jedinicu usnika i izvucite štapić na dnu kako biste izvukli čitavu magnetsku komoru iz uređaja. Sada je zračni otvor potpuno izložen. To je nešto potpuno novo što nikada prije nismo vidjeli. Budući da je zračni otvor potpuno vidljiv, lako se čisti. Ponekad ste mogli samo očistiti komoru za grijanje. U tim slučajevima mnogo je manjih čestica bilja ostalo u uređaju, a to više nije problem uz FENiX Pro. ECA nudi učinkovito konvekcijsko grijanje, tako što se jedinica zagrijava za manje od 25 sekundi. Temperatura se može točno postaviti do stupnja pomoću samo dva gumba, a kreće se između 160 – 221 °C.

FENiX PRO LED zaslon

FENiX Pro ima veliki i jasan LED zaslon na kojem možete vidjeti temperaturu, timer i razinu baterije. Veliki dvostruki ekran od 0,96 inča prikazuje (slično kao FENiX 2.0) postavljenu i radnu temperaturu. No to nije sve: ekran je podijeljen na dva dijela, što ne samo da pokazuje temperaturu, već i postavljeno i stvarno vrijeme te razinu baterije. Gornje područje zaslona rezervirano je za temperature, a donje za vrijeme. Podesivi dvostruki LED timer omogućuje vam da slobodno odaberete vrijeme isparavanja između 3 i 6 minuta prije nego što se automatski isključi. Vrijeme odbrojavanja možete vidjeti na ekranu. Možete ga također produžiti ili skratiti po potrebi. Vibracijska funkcija omogućuje već poznate mehanizme brzih povratnih informacija i signalizira postizanje temperature, uključivanje, isključivanje, itd.

Kako se koristi FENiX PRO

FENiX PRO je jednostavan za upotrebu i spreman je za upotrebu u nekoliko minuta. Jednostavno uklonite magnetski usnik, napunite komoru biljem i zatvorite je. Uključite uređaj brzim pritiskom gornje tipke 5 puta. Vaporizer se odmah počinje zagrijavati, samo postavimo temperaturu i čekamo da se zagrije. Zagrijavanje traje negdje između 20 i 25 sekundi, a biti ćete obaviješteni vibracijom uređaja. Tako je vaš vaporizer spreman za upotrebu.

U paketu dobivate:

  • 1x vaporizer FENiX Pro
  • 1x gumeni nastavak za filtar i filtar
  • 1x četkica za čišćenje
  • 1x štapić za otvaranje komore za grijanje
  • 1x USB kabel
  • 1x priručnik s uputama

Dodatne informacije

Specification: FENiX PRO

Zaslon

Da

Boja

Crna

Korisno za

Bilje, Koncentrati, Ulja

Podesiva temperatura

Od 160 °C do 221°C

Vrijeme pripreme

Volumen komore

0,3 g

Tip komore

Konvekcijski

ECA™ (Easy Care Airpath)

Da

Vrijeme punjenja

1 – 2 sata

Automatsko isključenje

Da

Dimenzije (mm)

52 x 25 x 84

Težina (g)

130

Proizvođač

FENiX

Garancija

12 mjeseci (6 mjeseci baterije)

Recenzije (0)

User Reviews

4.7 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Show reviews in all languages (3)

Be the first to review “FENiX PRO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

| Vaporizer
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0